BEER PRO


Podjetje Beer Pro Distribucija je slovensko podjetje z referenco za pivovarske specialitete izjemne kvalitete. Je mlado, inovativno podjetje, specializirano za uvoz, prodajo in distribucijo kakovostnega piva iz Nemčije, Irske, Belgije, Združenih držav Amerike, Češke, Anglije, Italije, Nizozemske in Japonske.

Po ustanovitvi leta 2011 se je podjetje Beer Pro takoj usmerilo na distribucijo specialnih piv po vsem slovenskem trgu. Že od vsega začetka so naše glavne konkurenčne prednosti v prepoznavanju sprememb na trgu, inovativnosti in razumevanju potreb naših potrošnikov. Začeli smo kot prvi slovenski distribucijski ponudnik specialnih piv, ki poleg prodaje tudi ozavešča in širi kulturo pitja specialnih piv. Veljamo tudi kot začetniki kombiniranja različnih stilov piva s hrano, ki ima podobno intenzivnost okusov. S postopnim širjenjem podjetja se je povečevala tudi ponudba različnih blagovnih znamk piva izjemne kvalitete. Po treh letih uspešnega delovanja se je podjetje junija 2014 preoblikovalo v B.PRO Distribucija d.o.o. in se uveljavilo kot vodilni specializiran in pooblaščeni uvoznik in distributer kakovostnega piva na območju Slovenije in Balkana za gostinki sektor (Horeca).

Zaupanje nam je izkazalo že blizu tisoč (1000) gostinskih lokalov ter specializiranih prodajalen piva. V juliju 2016 smo se preselili v nove poslovne prostore podjetja v Kromberku (Novi Gorici), kar je doprineslo k še večji kakovosti in učinkovitosti podjetja ter se preoblikovali v BEER PRO DISTRIBUTION d.o.o. V novembru 2016 pa smo odprli še novo trgovino – BEER SHOP na sedežu podjetja, namenjeno končnemu potrošniku, kjer lahko izbirate med več kot 150 različnimi vrstami specialnega piva.

Danes je podjetje Beer Pro bogatejše za dva priznana naziva Biersommelier. Seni Pegan in Gregor Makovec ustanovitelja in lastnika podjetja Beer Pro sta z odliko zaključila izobraževanje in pridobila naziv Biersommelier na priznani nemški Doemens Akademie v Műnchnu, kjer se je izšolal tudi marsikateri svetovno znani pivovar.

Zakaj je Beer Pro zaupanja vredno podjetje:

1. DOBRA VIZIJA: ker stremimo k doseganju dolgoročnih in ambicioznih rezultatov. Na trgu nastopamo in ravnamo odgovorno za doseganje dogovorjenih ciljev. Pri svojem delu smo strastni in cenimo produkte različnih odličnih pivovarn in mikro pivovarn po celem svetu.

2. PROFESIONALEN KADER: zaposlujemo mlad, motiviran in profesionalno treniran kader, ki strankam pomaga izpostaviti bistvene konkurenčne prednosti in jim preko ponudbe specializiranega piva pomaga k uveljavitvi na trgu.

3. PRODUKTI – specialna piva: naš 'know how' iz pivovarstva, prodaje in distribucije nam omogoča, da pridobivamo svetovno znane blagovne znamke »craft« pivovarstva, ki jih nato lansiramo ter uveljavimo na slovenskem trgu, kot so pozicionirane v državi, kjer so proizvedene. Znanje in narava našega dela nam omogočata, da na trgu najdemo tudi težko dostopne »raider« izdelke in novosti na trgu, tako imenovane »new entry« izdelke.

4. ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI: Podjetje Beer Pro je pooblaščen uvoznik za zastopane blagovne znamke v naši ponudbi, ker z uporabo uradnih distribucijskih kanalov zagotavlja ohranjanje izjemne kakovosti proizvodov od trenutka, ko izstopijo iz pivovarne, do trenutka, ko prispejo v gostinski lokal ali prodajalno.

5. UČINKOVITA DOSTAVA: ker nas zaznamujeta profesionalnost in dinamičnost, je dostava piva do naših strank redna, zanesljiva in hitra. V skladišču imamo na zalogi vse produkte iz naše redne ponudbe, tako da je našim strankam vedno na voljo potrebna količina blaga.

6. PRODAJNA PODPORA: našim strankam nudimo znanje in usposobljenost s področja kulture pitja piva. Kader Beer Pro redno izobražuje zaposlene v gostinskih lokalih o značilnostih in posebnostih specialnih piv ter o pravilni postrežbi in ozaveščanju končnih potrošnikov. Za doseganje uspešnega poslovanja smo dnevno prisotni na terenu, kjer prepoznavamo potrebe naših strank ter jim pomagamo pri doseganju zastavljenih ciljev.

7. PROMOCIJSKA PODPORA: Stranko opremimo s prodajnim in promocijskim gradivom, ki je ključnega pomena za ozaveščanje potrošnikov o blagovnih znamkah specializiranega piva.


Biti vodilni
v distribuciji specialnega piva na slovenskem trgu nam pomeni največjo odgovornost do vsake naše stranke. Le rezultati so za nas tisti, ki štejejo. In zadovoljstvo strank ob rezultatih upraviči njihovo zaupanje do našega podjetja.

 

 

Novice

Postali smo pooblaščeni uvoznik in distributer italijanskega craft piva, Mundaka in Guerilla iz NOVODOBNE PIVOVARNE CRAK.

Oba piva sta prejela številne mednarodne nagrade, pivovarna CRAK pa je pridobila laskavi naziv Birrificio dell' anno 2018! Več o produktih na spodnjih povezavah.

Več

Postali smo pooblaščeni uvozniki in distributerji ginov collesi, wint&lila ter botaničnih tonikov indi essences

Novi ekskluzivni produkti: Italijanski gin Collesi, Španski gin Wint & Lila, Španski botanični toniki INDI ESSENCES

Več

Promocije

Povpraševanje


Spletna stran podjeta Beer pro distribution d.o.o. vsebuje kontaktni obrazec, ki omogoča hiter stik podjetja s potencialnimi strakami, s čimer je podjetju omogočeno zagotavljanje višje kakovosti svojih storitev. Če se posameznik odloči za kontakt preko kontaktnega obrazca, se osebni podatki, ki jih posreduje na obrazcu, samodejno shranijo. Takšne osebne podatke upravljavec podatkov hrani in uporabi izključno za namen obdelave ali vzpostavitve stika z osebo, na katero se podatki nanašajo ter v primeru sklenitve pogodbe, za namene izvajanja pogodbe. Ti osebni podatki se ne nikoli posredujejo tretjim osebam in se hranijo le toliko časa, kolikor je potrebno, da se doseže namen, zaradi katerega so bili pridobljeni.
Več o varstu osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti, ki je objavljen na tej povezavi: pravilnik o zasebnosti
Verification code