TRAPISTI

OSTALI BELGIJCI

Novice

Postali smo pooblaščeni uvoznik in distributer italijanskega craft piva, Mundaka in Guerilla iz NOVODOBNE PIVOVARNE CRAK.

Oba piva sta prejela številne mednarodne nagrade, pivovarna CRAK pa je pridobila laskavi naziv Birrificio dell' anno 2018! Več o produktih na spodnjih povezavah.

Več

Promocije

Povpraševanje


Spletna stran podjeta Beer pro distribution d.o.o. vsebuje kontaktni obrazec, ki omogoča hiter stik podjetja s potencialnimi strakami, s čimer je podjetju omogočeno zagotavljanje višje kakovosti svojih storitev. Če se posameznik odloči za kontakt preko kontaktnega obrazca, se osebni podatki, ki jih posreduje na obrazcu, samodejno shranijo. Takšne osebne podatke upravljavec podatkov hrani in uporabi izključno za namen obdelave ali vzpostavitve stika z osebo, na katero se podatki nanašajo ter v primeru sklenitve pogodbe, za namene izvajanja pogodbe. Ti osebni podatki se ne nikoli posredujejo tretjim osebam in se hranijo le toliko časa, kolikor je potrebno, da se doseže namen, zaradi katerega so bili pridobljeni.
Več o varstu osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti, ki je objavljen na tej povezavi: pravilnik o zasebnosti
Verification code